Op het eiland

P-2018-008 windblown plastics PHOTO GERTRUDSDOTTIR

“Wat de diepste indruk maakt werd door water aangeraakt.”

DunesMeet = DutchMountainsMeet = BikingAgainstTheWindMeet = PolaroidRevivalMeet = 12PersonsYatziMeet = VE(E)RBOTENMeet = TeamTandemMeet = LepelaarMeet = PoetryMakerMeet = CranberryMeet = LetsHaveABeerMeet = CitrusSocietyMeet = PleaseTranslateMeet = SandEverywhereMeet = ZandruiterStickerMeet = QuetschenMeet = SaddlePainMeet = TeamOrangeMeet = NightSkiesMeet = MoreConfusionPleaseMeet = VliehorsRedFlagMeet = DuinkersMeet = BlueJellyfishMeet = PlasticsEverywhereMeet = WaddenzeeMeet = EarlyBirdsMeet = EilandgevoelMeet = PalnetMeet = LookingForwardToOur#10Meet.

A big thank you to the Palnet for being there.

Alle prenten: Vlieland, 2018. Foto’s © Gertrudsdottir.

Prent 1 Windblown plastics
Prent 2 Team Tandem
Prent 3 Team RayBan
Prent 4 Team Cranberry
Prent 5 Random (ceiling)
Prent 6 Citrus Society
Prent 7 Findhorn

◊◊◊

Het citaat boven aan deze post is de helft van een gedicht dat dag in, dag uit door de wielen van de Vliehors Expres op het strand wordt geschreven: Wat de diepste indruk maakt werd door water aangeraakt. Door geen mens gestoord neemt de zee het laatste woord. Het is geschreven door Suze Sanders.
Als de vloed de woorden niet uitwist, doet de wind het wel. Dit was ook nog net te ontcijferen: Leef op het ritme van de zee zonder het tikken van de tijd. Lees hier over de herkomst van de strandgedichten.